OBJEKAT 1


IZABERITE ETAŽU


Objekat broj 1 ima isključivo stambenu namjenu sa podzemnom garazom i sa po 3 do 5 stanova po etaži. Stanovi su sa visokim standardom gradnje i finalne obrade , opremljeni luksuznim materijalima, različite kvadrature i dispozicije, u zavisnosti od položaja stana unutar objekta i od potreba konačnog kupca.

Na prizemlju se nalaze tri veća luksuzna stana. Svaki stan ima prostranu terasu. Stan 1 ima tri spavaće sobe, kupatilo, wc, koje su u jednom dijelu stana, te prostorije dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje sa terasom kao dnevni dio stana. Stanovi 2 i 3 imaju istu dispoziciju sa različitom orijentacijom. Ova dva stana imaju po dvije spavaće sobe, kupatilo, kuhinju, trpezariju i prostrani dnevni boravak povezan sa terasom. Također stan broj 3 ima i terasu sa izlazom iz spavaće sobe. Na prvoj etaži nalazi se 5 luksuznih stanova, od čega je stan broj 6 identičan sa stanom na prizemnoj etaži dok su ostala 4 stana manje kvadrature, i imaju po jednu spavaću sobu, kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i terasu.

Na drugoj etaži nalazi se 5 luksuznih stanova identične dispozicije kao na prvoj etaži.

Etaža potkovlja sadrži 3 luksuzna stana sa velikim tarasama, koji daju predivan pogled na staru jezgru grada i velikim krovnim prozorima koji dodatno omogućuju prirodno osvjetljenje stanova.